La Caseta

 

La Caseta del Querol és una petita casa de poble a Borredà, encantador poblet de muntanya de l’Alt Berguedà, a només una hora i quart de Barcelona ciutat.

És en un carrer empedrat dels més antics del poble tocant a la plaça major. Per la seva ubicació, gaudeix de l’encant del casc antic per un costat, i per l’altre d’unes magnífiques vistes de les muntanyes

Als baixos hi ha una botigueta de productes artesans, dels mateixos propietaris, i l’habitatge de 85m2 ocupa els dos pisos superiors amb una capacitat de 4 a 6 persones.

La construcció, de pedra i fusta, està totalment restaurada potenciant per un cantó el caràcter rústic de la casa i per l’altre equipant-la de totes les comoditats i instal·lacions actuals per oferir una estança confortable.

Atès que la limitada capacitat de la casa la fa idónea per a una sola família, s’ha optat per una distribució de concepte obert, excepte el banys i unes mitges parets que donen intimitat als dormitoris. Aquest espais articulats la fan atractiva i acollidora.